EcoStruxure Machine Expert PLC programmering IEC61131

Kurset er et grundkursus, som giver deltagerne kendskab til SoMachine PLC’er og SoMachine softwaren. Der vil være en overordnet gennemgang af PLC produktprogrammet og den tilhørende SoMachine software. Herefter den resterende del af kurset være baseret på hands-on øvelser.

  • Oprettelse af projekter og basisopgaver
  • Introduktion til SoMachine
  • Konfiguration af Gateway og PLC-simulator
  • Forskellige deklarationer, datatyper og IEC 61131-sprog
  • Indbygget IO og IO-mapping, PDO-mapping og integration til eksterne drev
  • Simpel motion ved hjælp af CANopen
  • Ethernetkonfigurering og webserver.


Målgruppe

Dette kursus er for automatikteknikere, ingeniører, systemintegratorer og andre med kendskab til at programmere PLC (Programmable Logic Controller). Bemærk dette er 1. kursus i rækken af Machine Expert kurser.


Udbytte
Det er et teknisk kursus med teknisk træning og øvelser, hvor deltagerne lærer konfiguration, programmering og håndtering af PLC’er i SoMachine platformen. Du skal selv medbringe bærbar PC med WIN7 – 8.1 og min 4GB RAM.


Varighed

To dage, 08.30 – 15.30, inklusive forplejning.


Kursusmateriale

Der udleveres USB-stik til kursusmaterialet. Medbring en bærbar PC med Machine Expert med minimum version 1.2 installeret. Har du ikke mulighed for at medbringe en bærbar PC til kurset, beder vi dig give besked om dette før kurset.

Software
Du kan downloade Machine Expert Installer via linket her

Tilmeld via knappen her:

Start typing and press Enter to search