Projektledelse

Gennemfør projekter med større succes.

På uddannelsen Projektledelse lærer du om projektetablering, rapportering og kvalitetssikring. Du bliver præsenteret for forskellige projekttyper, og lærer at opdele et projekt i hovedmål og delmål, så processen bliver overskueliggjort for alle de involverede parter.
Igennem praksisnære problemstillinger får du et solidt indblik i alle projektstyringens faser. Du lærer desuden at anvende værktøjer, som du kan bruge til at estimere, prioritere og styre ressourcer, interessenter, deadlines og omkostninger.
Uddannelsen giver dig en grundlæggende forståelse for samspillet mellem projekt og organisation, hvor estimering, opfølgning, rapportering og økonomi er væsentlige faktorer i jagten på at opnå en succesfuld projektstyring

Du får bl.a. viden og forståelse for

  • Projektstyring og -ledelse i praksis.
  • Projektlederens kommunikations- og ledelsesopgaver.
  • Rapportering, opfølgning og kvalitetssikring.
  • Tids- og ressourceestimering.
  • Økonomi.

Værdi for dig

  • Når du er færdig med uddannelsen Projektledelse, kan du etablere projekter og analysere projektorganisatoriske sammenhænge.
  • Du har overblik og ved, hvordan man løbende risikovurderer og kvalitetssikrer et projekt.
  • Din værktøjskasse til projektstyring er udvidet markant, og du er klar til at besejre de udfordringer, der venter forude.

Værdi for din arbejdsgiver

  • Virksomheden undgår uforudsete udgifter igennem løbende risikovurdering og kvalitetssikring af projektet.
  • Du undgår at vigtig information går tabt imellem de mange interessenter vha. dine kommunikationsværktøjer.


Målgruppe

Uddannelsen er for alle, der allerede er eller skal være involverede i projektarbejde og ønsker mere viden og konkrete værktøjer til at starte, gennemføre og afslutte virksomhedens projekter med succes.


Tag en hel akademiuddannelse (AU) 

Du kan tage en hel akademiuddannelse på typisk 2-3 år, enten på daghold eller aftenhold eller en kombination.


Niveau

Faget er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse. Du kan tage faget som en del af din uddannelse eller som et selvstændigt uddannelsesforløb.


Økonomi & Tilskud

Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.
Vidste du fx, at langt de fleste, der er omfattet af en overenskomst med dansk industri eller Tekniq, har ret til tilskud fra en kompetencefond?
Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de uddannelser, du finder hos Solar og IBA Erhvervsakademi Kolding.

Jansson alarm 

Se med her – hvad projektledere, mellemledere og den øverste ledelse fra Jansson fortæller om faget projektledelse, som de tog på et virksomhedshold i 2018/2019.

Start typing and press Enter to search