Den rådgivende montør (AU)

Download kursusbeskrivelse

Med kurset “Den rådgivende montør” får man en struktureret tilgang til salget, som tilsikre professionel approach ved hjælp af salgstrappen.

Bliv værdifuld for din virksomhed
Du kommer til at arbejde intensivt med virksomhedens kundeemner og vurderer potentialet i disse. Dessuden styrker du kundernes loyalitet over for virksomheden via tillidsskabende kommunikation, samt kundetilfredsheden via bedre håndtering af reklamationer og konfliktsituationer. Du vil samtid for forståelse for vigtigheden i at vælge den rette strategi, og du lærer samtidig at bruge de rigtige værktøjer til at planlægge og prioriterer din tid effektivt.

Hovedemner

 • Salgs- og kommunikationsstrategier
 • Persontyper og adfærdsforståelse
 • Tillidsskabende kommunikation
 • Præsentations- og argumentationsteknikker
 • Planlægning og prioritering
 • Værdibaseret salg og after sale services
 • Stresshåndtering

Du kan vælge at tage faget som en del af din Akademiuddannelse i Salg og markedsføring eller som et selvstændigt kursus. Kurset strækker over 8 undervisningsdage fordelt på 4 uger, herefter er der en afsluttende eksamen.


Udbytte 

 • Få forståelse og træning i forhold til at forstå kundens behov, således at du kan levere den løsning, der matcher behovet.
 • Lære at læse og forstå kundens adfærd – bl.a. kropssprog, stemmeføring, tolke ord mm. og derved styrke din gennemslagskraft og mersalg.
 • Forståelse og træning i indvendingsbehandling således at kunderelationen styrkes.
 • Forståelsen for hvordan deltagerne mere aktivt kan bruge netværk i salget og udnytte relations salg.
 • Forståelse for hvordan du undgår stress og fokusere på salgs mulighederne.
 • Planlægning og prioritering, fokus på kunden.
 • Ny inspiration og motivation til at løse salgsopgaven.

Du opnår forståelse for vigtigheden af den rette strategi, og du lærer at anvende konkrete værktøjer til at planlægge og prioritere din tid effektivt.

Under uddannelsen lærer du desuden om personlig planlægning og udvikling, samt hvordan du forebygger negativ stress i salgsarbejdet.

Bemærkning
Praktiske oplysninger

Her finder du vejledning om godtgørelse, oplysning om mulighed for eventuelt at søge tilskud via kompetencefonden

Økonomi & Tilskud – SVU godtgørelse
Statens voksenuddannelsesstøtte (SVU) er en uddannelsesstøtte, der giver dig mulighed for at efter- eller videreuddanne dig i arbejdstiden.

Enten får du SVU som kompensation for din løn – eller også får din arbejdsgiver SVU som erstatning for din arbejdskraft. SVU satsen er for 2018 kr. 516 pr. dag. Du kan læse mere på www.svu.dk

Kompetencefonde
På www.kompetencefonde.dk. Kan du læse om din virksomhed og medarbejder kan søge tilskud til kurserne.

Der kan søges om tilskud til deltagerbetaling, transport og ophold forbundet med kurset, og til løn under kurset. Kompetencefonden dækker 85 pct. af medarbejderens løntab under kursus. Det er en betingelse for tilskuddet, at virksomheden ikke udbetaler løn til den ansatte under kurset.

Karriereplanlægning
Hvis du ønsker at dygtiggøre dig yderligere, har du mulighed for at få udarbejdet en plan for dit uddannelsesforløb. Book dit møde ved Gitte Valentin Sørensen på gvs@iba.dk.

Få 40.000 kroner til videreuddannelse
Hvis du er faglært eller ufaglært har du nu mulighed for at få betalt din videreuddannelse på akademi- og diplomniveau med op til 10.000 kr. pr. år. Det vil sige, at du deltager GRATIS på uddannelsen, hvis den koster op til 10.000 kr.

Den mulighed gælder fra 1. august 2018 og fire år frem. Du kan altså være heldig at få betalt videreuddannelse for 40.000 kr. i alt.
Pengene kommer fra en Omstillingsfond og kan bruges til at betale for korte fag og længere uddannelsesforløb på op til 10.000 kr. om året.

Fonden uddeler i alt 65 millioner pr. år i alle fire år, som fordeles efter ’først til mølle’ princippet.
Så hvis du har planer om at videreuddanne dig eller bygge videre på en akademi- eller diplomuddannelse er det nu, du skal slå til.
Du kan få del i fonden uanset om du er ansat i en offentlig eller en privat virksomhed.

Der er ikke oprettet hold på dette kursus, men du er velkommen til at skrive dig op på ventelisten. Vi vil kontakte dig, så snart der er deltager nok, til at oprette et hold.

Start typing and press Enter to search