Axxon Next videomanagement – Basic

Download kursusbeskrivelse

 

Axxon NEXT videomanagement er et af markedet mest avancerede systemer, som både mestre alle de funktioner vi ønsker os for at udnytte det fulde potentiale af nutiden overvågningsinstallationer samt tilbyder en grafiskvisning som er helt unik i forhold til lignede systemer i markedet. Selvom Axxon NEXT er et avanceret system, har de udviklet et brugerinterface, der gør det nemt og overskueligt at programmere og indstille systemet i forhold til slutbrugerens behov. Læs mere om Axxon NEXT videomanagement her  https://www.axxonsoft.com/products/axxon_next/

Kurset er et opstartskursus for dig, der ønsker at starte op på Axxon NEXT videomanagement system. Vi gennemgår arkitekturen og hele filosofien bag Axxon NEXT software, og bruger det som afsæt til at igangsætte en installation af softwarepakken helt fra bunden. Igennem installationsproceduren får kursisten indsigt i grundindstillinger og serveropsætning, og afprøver forskellige kameraopsætninger som f.eks. motion detection og simpel crossline detektering. Afslutningsvis bruger vi tid på søgning af optagelser og eksport af disse til digitale medier.

Du vil på kurset få 60 dages fuld demolicenser til 10 kameraer, som efterfølgende kan konverteres til løbende licenser.

Hovedemner

  • Gennemgang af funktioner og moduler i Axxon Next
  • Arkitektur og design af Axxon Next overvåningsløsning
  • Installation og programmering af software på PC
  • Integration af kameraer
  • Basale indstillinger – windows/server setup, optagelser, motion, crossline


Målgruppe

Kurset henvender sig til tekniker og systemintegrator, som har et behov for at kunne projekterer og idriftsætte Axxon Next overvågningsløsninger. Kurset er designet til at skabe et kendskab til hvordan man designer og programmerer systemet. For kendskab til avanceret funktioner skal man efterfølgende deltage på Axxon NEXT – Advanced.


Forudsætninger

Vi forventer at deltagerne har et grundlæggende kendskab til programmering og installation af standard overvågningsprodukter. Derudover forventes at kursisten har basale netværkskompetencer, ellers kan vi anbefale at du deltager i vores TCP/IP Basic kursus.


Udbytte

Efter kurset vil kursisten være i stand til at projektere og idriftsætte en standard overvågningsløsning med afsæt i Axxon Next videomanagementsystem.

Kursisten får en demolicens, Axxon Pro, med mulighed for 10 kameratilslutninger. Licensen er gyldig i 60 dage efter aktivering og kan herefter opgraderes til en almindelig licens.

Bemærkninger

Der skal medbringes egen pc med Windows 7 eller 10 installeret (anbefales) Internet Explore og firefox samt administrator-rettigheder til at installere programmer – husk oplader!

Start typing and press Enter to search

Axxon markedets bedste videomanagement