Axxon Next videomanagement – Advanced

 

Download kursusbeskrivelse

Axxon NEXT videomanagement er et af markedet mest avancerede systemer, som både mestre alle de funktioner vi ønsker os for at udnytte det fulde potentiale af nutiden overvågningsinstallationer samt tilbyder en grafiskvisning som er helt unik i forhold til lignede systemer i markedet. Selvom Axxon NEXT er et avanceret system, har de udviklet et brugerinterface, der gør det nemt og overskueligt at programmere og indstille systemet i forhold til slutbrugerens behov. Læs mere om Axxon NEXT videomanagement her  https://www.axxonsoft.com/products/axxon_next/

Kurset er et videregående kursus til dig som har deltaget på  Axxon NEXT videomanagement – Basic, og ønsker en overbygning med indsigt i de mere avancerede funktioner.  Vi koncentrerer os på dette kursus og funktioner som indenfor video analytics, marcoprogrammering og intergration til 3. parts systemer. Der vil være praktiske opgaver baseret på virkelige cases, hvor man får mulighed for at programmere og se funktionaliteten af de avancerede funktioner i Axxon NEXT.

Du vil på kurset få 60 dages fuld demolicenser, som efterfølgende kan konverteres til licenser.

 

Hovedemner

 • Recap på Axxon Next – Basic
 • GDPR
 • Video analytics
  – Ansigtsgenkendelse
  – Brand og røg detection
  – Nummerplade genkendelse
  – Deep learning analyze
 • Macroprogrammering
 • Videowall
 • Avancerede funktioner & plugins

 

Målgruppe
Kurset henvender sig til tekniker eller projektdesigner, som skal anvende video analytics og lign. avancerede funktioner i Axxon Next videomanagement system. Kurset er designet til at skabe et grundlæggende kendskab til hvordan man programmerer og justerer avancereder funktioner i softwaren. Deltagerne på kurset skal have arbejdet med Axxon NEXT og som et minimum deltaget i Axxon NEXT videomanagement – Basic.

 

Forudsætninger
For at deltage på Axxon NEXT videomanagement – Advanced skal man have deltaget på Axxon NEXT videomanagement – Basic.
Vi forventer at deltagerne har et  kendskab til programmering og installation af standard Axxon NEXT opsætning samt en generel viden om videoovervågningsmarkedet. Derudover forventes at kursisten har kendskab til netværk og serverteknologi.


Udbytte
Efter kurset vil kursisten være i stand til at projektere og idriftsætte en avanceret overvågningsløsning med afsæt i Axxon Next videomanagementsystem. Der vil være mulighed for at søge udvidet support hos enten Solar Sikring eller Axxon supportdesk.
Kursisten får en demolicens, Axxon Pro, med mulighed for 10 kameratilslutninger. Licensen er gyldig i 60 dage efter aktivering og kan herefter opgraderes til en almindeliglicens.


Bemærkninger
Der skal medbringes egen pc med Windows 7 eller 10 installeret (anbefales) Internet Explore og firefox samt administrator-rettigheder til at installere programmer – husk oplader!

Start typing and press Enter to search

Axxon markedets bedste videomanagement