El-sikkerhed EN50110-1 certificering

Med dette kursus, bliver du certificeret til at arbejde med drift af elektriske anlæg og elektriske installationer/maskiner ifølge El-sikkerhedsloven.
Du vil blive undervist i driftsprocedurer og arbejdsprocedurer i forbindelse med spændingsløst arbejde, arbejde under spænding samt arbejde i nærheden af spændingsførende dele.
Der vil desuden blive undervist i vedligeholdelsesprocedurer i forhold til midlertidig afbrydelse, udskiftningsarbejde, reparationsarbejde, samt afslutning af vedligeholdelsesarbejde.

Hovedemner

  • Kendskab til indhold i DS/EN 50110-1 for lavspænding
  • Sikkerhedsforanstaltninger
  • Driftsprocedurer
  • Arbejdsprocedurer
  • Vedligeholdelsesprocedurer
  • Praktiske og teoretiske øvelser

Målgruppe

Kurset er for dig, der enten skal certificeres til at arbejde med drift af elektriske anlæg og installationer/maskiner under spænding, spændingsløst eller i nærheden af spændingsførende dele, eller måske skal du vedligeholde dine kompetencer på området.

Forudsætninger

Du kan med fordel læse DS/EN 50110-1 for lavspænding, da der tages udgangspunkt i denne.

Udbytte – Certifikat

Du skal løse teoretiske og praktiske opgaver under kurset, som forbereder dig på den afsluttende prøve, som også er en teoretisk og en praktisk prøve. Du skal bestå begge prøver for at få certifikatet.

 

Fornyelse af certifikat

Skolen anbefaler at man i virksomheden én gang årligt gennemgår de certifikater der måtte være, og fornyer de som skal fornyes.
El-sikkerhed EN50110-1 certificering kan også tages som at kurset kan tages som repetition og vedligehold af kompetencer, hvis du allerede er har af et certifikat.

Start typing and press Enter to search