Excel udvidet

Indhold:
Modulet henvender sig til dig, derhar en hverdag med arbejdsopgaver, som omhandler databehandling hvilke kræver anvendelse af avancerede funktioner i Excel. Disse kan fx være pivottabeller/ diagrammer, betinget formatering, absolutte og relative referencer ($-tegn) og sammenføring af store datamængder fra forskellige kilder/ Excel ark.

Der arbejdes med universelle opgaver til kurset. Medbring gerne et par Excel-opgaver fra din dagligdag, som du har en ide om kan optimereres eller udføres automatisk via en formel eller funktion i Excel.

 

Sværhedsgrad:

Kurset er for medarbejdere, som arbejder med Excel i forvejen, og som anvender en del af de automatiseringsfunktionerne der findes i Excel.

Er du i tvivl om hvilket nivesu du skal tilmeldes på, kontakt da Solar Skolen.
Du vil herefter modtage en test som du vurderes ud fra.

Kurset afholdes på Solar i Vejen den 30. november kl. 08.00 – 15.30

Start typing and press Enter to search