Excel advanced – Datahåndtering

Setup:
Kurserne er baseret på, at man opdeler kursisterne ud fra deres ønsker om at opnå kompetencer inden for forskellige funktioner, opgavetyper eller øge effektiviteten i, hvordan man løser sine opgaver med Excel.
Holdene er opdelt efter både sværhedsgrad, og hvilke jobfunktioner, vi mener, kurset egner sig bedst til. Hvert modul har en varighed af ca. 3 timer inkl. pauser, hvor deltagerne både får noget teori om, hvordan man anvender de forskellige relevante funktioner, hvilke manuelle funktioner det erstatter i medarbejderens hverdag.
Medarbejderen medbringer egne arbejdsopgaver, som der evt. er udfordringer med eller nogle arbejdsopgaver, som man ønsker at optimere ved hjælp af nogle Excel-funktioner/-formler.

Kursusbeskrivelse:
Excel advanced– Datahåndtering

Indhold:
Modulet er udarbejdet til dig, som har en hverdag med arbejdsopgaver, som omhandler større databehandlingsopgaver, som kræver anvendelse af avancerede funktioner i Excel fx pivottabeller/diagrammer, betinget formatering, Absolutte og relative referencer ($-tegn), sammenføring af store datamængder fra forskellige kilder/Excel ark. Du vil blive introduceret til funktioner og formler i Excel, som kan være med til at effektivisere og minimere dine manuelle håndteringer.
Der arbejdes primært med opgaver, som du medbringer til kurset. Det er en forventning, at du selv medbringer 1-3 Excel-opgaver fra din dagligdag, som du har en ide om kan optimereres eller udføres automatisk via en formel eller funktion i Excel.

Sværhedsgrad:
Advanced er for medarbejdere, som arbejder med Excel i forvejen, og som anvender en del af automatiseringsfunktionerne i Excel. Har du længe hørt om fx pivottabel, makro, formatering, men kan ikke selv komme i gang med at få dine opgaver i Excel overført til at indeholde nogle af de mere avancerede funktioner, så er advanced niveauet for dig.

Start typing and press Enter to search