Excel basic – Datahåndtering

Setup:
Kurserne er baseret på, at man opdeler kursisterne ud fra deres ønsker om at opnå kompetencer inden for forskellige funktioner, opgavetyper eller øge effektiviteten i, hvordan man løser sine opgaver med Excel.
Holdene er opdelt efter både sværhedsgrad, og hvilke jobfunktioner, vi mener, kurset egner sig bedst til. Hvert modul har en varighed af ca. 3 timer inkl. pauser, hvor deltagerne både får noget teori om, hvordan man anvender de forskellige relevante funktioner, hvilke manuelle funktioner det erstatter i medarbejderens hverdag.
Medarbejderen medbringer egne arbejdsopgaver, som der evt. er udfordringer med eller nogle arbejdsopgaver, som man ønsker at optimere ved hjælp af nogle Excel-funktioner/-formler.

Kursusbeskrivelse:
Excel basic – Datahåndtering

Indhold:
Modulet er udarbejdet til dig, som har en hverdag med arbejdsopgaver, som omhandler databehandlingsopgaver som fx sortering, listevisning, kategorisering og sammenføring af data fra forskellige kilder/Excel ark. Du vil blive introduceret til funktioner og formler i Excel, som kan være med til at effektivisere og minimere de manuelle håndteringer.
Der arbejdes med både universelle opgaver og opgaver, som du medbringer til kurset. Det er et krav, at du selv medbringer 1-3 Excel-opgaver fra din dagligdag, som du har en ide om kan optimereres eller udføres automatisk via en formel eller funktion i Excel.

Sværhedsgrad:
Basic er for medarbejdere, som anvender Excel i forvejen, og som kan anvende de helt basale funktionaliteter i Excel. Sidder du med en fornemmelse af, at du har alt for mange manuelle håndteringer i forbindelse med, at du skal udføre en opgave i Excel, så er Basic niveauet for dig.

* Har man ingen erfaring med Excel, kræver det, at man først deltager på et heldags Excel grundlæggende kursus.

Start typing and press Enter to search