Chat with us, powered by LiveChat

Ajourføring & kom igang med jagten på det grønne guld

Download kursusbeskrivelse

Klimadebatten skaber også muligheder for øget forretning – Kom godt i gang, og bliv ajourført som energivejleder. Er du uddannet energivejleder, eller går du med en spirende tanke om at blive det, så er det her muligheden.
Kurset er en understøtning af vidensniveauet indenfor vedvarende energiløsninger i installationsbranchen.

Kurset er indeholder både teoretisk viden, og praktiske case-øvelser, så deltageren efterfølgende har de optimale muligheder for at generere forretning baseret på energioptimeringsløsninger ”Grønt guld”.
Indholdet på kurset er baseret på opkvalificering af nuværende energivejledere og samtidig sørge for at nye interesserede får et beslutningsgrundlag for at starte på den 3-dages energivejlederuddannelse.

Indhold

  • Teknologier, der spiller med i den grønne omstilling
  • Energivejleder-håndbøger og -værktøjer
  • Funktionsafprøvning af tekniske installationer
  • Tema 1, varmefordelingsanlæg (Case: varmepumpe)
  • Tema 2, solcelle, batterilager og ladestander
  • Fremme af energiløsninger via tilskud mv.

Fra kl. 15.30 – 16.30 kan medlemmer af koncepterne Blue Install og VVS Mester deltage i et tilhørende møde, hvor man får mere viden om, hvad der er planlagt fra konceptkontoret i forbindelse med ”Grønt guld-kampagne

Målgruppe

El-faglige medarbejdere, der arbejder med energioptimering, vedvarende energi og arbejder med den grønne omstilling som accelerator i deres forretningsstrategi.

Start typing and press Enter to search