Online: Jordspyd, jordingsledere og udligningsforbindelser  

Book hele serien af 3 online kurser for kun 1495,-

 

– Fra nybyg og badeværelser til udvidelse af eksisterende installationer

 

I tilmeldingsformularen finder du datoerne for, hvornår kurset afholdes. 

Link til mødet modtager du på mail på dagen – én time før kurset starter.
Linket er unikt, og kan kun benyttes én gang.

 

På kurset ser vi på tre ting:

Jordspyd og jordingsledere
Du har muligvis hørt at man fremadrettet skal fremføre mindst 6mm2 til et jordspyd, men hvornår gælder det krav rent faktisk? Og hvor langt ud i installationen skal den 6mm2? Gælder kravet også udvidelser af eksisterende installationer eller kun nybyg – og er en 6mm2 i det hele taget nok?


Beskyttende potentialudligning (tidligere: hovedudligningsforbindelse)

Skal fundamentet i en bygning udlignes? Skal føringsvejene? Hvor meget skal tilsluttes udligningsforbindelsen og hvor stor skal den være? Der er mange forskellige udmeldinger og selvom der findes vejledninger i hvorledes forbindelserne kan håndteres, så er der desværre stadig mange der er i tvivl.


Supplerende beskyttelse med potentialudligning (tidligere: supplerende udligningsforbindelser)

Udligningsforbindelsen på badeværelset – kan vi fortsat nøjes med en 2,5mm2? Hvad skal udlignes – og hvor meget må vi ændre på installationen før der skal udlignes? Skal vi have fat på andet end armeringen i gulvet og hvor skal forbindelsen tilsluttes?

På kurset får du en række håndgribelige forklaringer, hvor fokus er på det praktiske, frem for langhårede beregninger og flyvske forklaringer. Selvom det foregår online, så får du alle muligheder for at stille spørgsmål undervejs – via tastatur eller mikrofon.

Start typing and press Enter to search