Online: Drejebog til boliginstallationer 2 af 3

Book hele serien af 3 online kurser for kun 1495,-

 

– Vil du have en gennemgang af boliginstallationer fra bestykning af tavlen med transientbeskyttelse, AFDD og RCD’ere til placering af stikkontakter og naturligvis med en komplet dimensionering af installationerne, så skynd dig at slå et kryds i kalenderen.

 

På kurset ser vi på følgende tre ting:

Bestykning af tavlen
Hvilke stumper skal der proppes i en ny installation? Hvornår skal der transientbeskyttes? Skal vi bruge AFDD’ere – og hvad er det egentlig for en størrelse? Hvornår skal der være mere end én RCD?


Placering af stikkontakter og tilslutningssteder

Der er lavet en smule om på rammerne i forhold til tidligere tiders regelsæt, så hvordan kommer man bedst omkring placeringen af stikkontakter og tilslutningssteder? Hvornår må en dobbelt stikkontakt tælle som to og hvornår tæller den som én? Hvor må stikkontakten sidde på badeværelset?


Dimensionering

Hvilke tanker kan ligge bag dimensionering af en simpel boliginstallation med eksempelvis en ladestander til en el-bil og en varmepumpe og hvordan skal man så lave installationen i praksis? Hvilke tværsnit kan anvendes – og er det overhovedet muligt at bruge 1,5mm2?

 

  • Link til mødet modtager du på mail på dagen – én time før kurset starter.
  • Linket er unikt, og kan kun benyttes én gang

Dette kursus udbydes igen i efteråret 2021

Start typing and press Enter to search