Kom og få “Elråd”! – online

Månedens emne: Installationstavler

At få praktikken på plads i det daglige, er som oftest en overkommelig opgave. Udfordringen kan dog være “at man gør som man altid har gjort”, hvilket formentlig fungerer ganske udemærket. Men måske nogle af de gamle tommelfingerregler skal justeres en smule, for hvordan er det nu lige med varmetabsberegningen? Hvordan er det lige med CE-mærkning? Hvordan er det lige med kortslutningsniveauerne? Hvordan er det lige med sløjfeledningerne? Hvordan er det lige med opmærkningen?

Vi tager en gennemgang, hvor du bliver klædt godt på til, at håndtere såvel nye tavler som ombygning af eksisterende – og uden at gøre tingene sværere end de behøver at være, så du kan navigere i reglerne med både de muligheder såvel som begrænsninger, de nu engang sætter.

 

Fra Elråd.dk får du også et par nedslag i de bedst besøgte spørgsmål i den forgangne måned.

 

Skyd-fra-hoften
Jeg tager imod de spørgsmål du sidder med netop nu.
Du skyder frit fra hoften og jeg gør mit ypperste for at svare.
Har du en særlig problemstilling der skal rundes, så skriv gerne forud for seancen (jakob@steinaa.com) eller spørg løs på dagen.

 

Pris
Har du et VIP-abonnement til Elråd.dk er arrangementet gratis for dig – ellers er prisen 295,- pr. deltager.

  • Udfyld tilmeldingsformularen – din bekræftelse vil vise en pris på 295,- men vi sørger selvfølgelig for, at kurset bliver UB hvis du har et VIP-abonnement til Elråd.dk

Sådan deltager du

1) Tilmeld via formularen herunder
– Har du en rabatkode skal du indtaste den i “kampagne” feltet
– Du modtager en bekræftelse på mail

2) Link til deltagelse modtager du ligeledes på mail –  én time inden kurset.

Start typing and press Enter to search