Varmepumpe: Idriftsættelse, Varmeteknik, Indregulering, anlægsdesign

Modul 2:

Få et bedre grundlag for beregning og udvælgelse af enheder og produkter. Indregulering og opstart i forbindelse med ny installation.


Idriftsættelse, Varmeteknik, Indregulering, anlægsdesign.

Få et bedre grundlag for beregning og udvælgelse af enheder og produkter. Indregulering og opstart i forbindelse med ny installation. Kendskab til guides og vejledninger i forbindelse med service besøg samt fejlfindings opgaver., grundlæggende vedligehold på varmepumpeanlæg og varmesystem, varmtvandssystem. Kendskab til håndtering af kølemidler, lovgivning, sikkerhed og gældende krav. På dette kursus får du en ud- og overbygning på forudgående modul 1. Få konkret og målrettet vejledning i b.la anvendelse af installationsteknisk udstyr, udarbejdelse af dokumentation, vejledningsarbejde, aftersales og kunde overlevering.

Forudsætninger:
Deltagere forudsættes allerede at være i besiddelse af en del viden og kompetence mht. montage, grundlæggende termodynamik og kølekredsløb.

Deltager skal derud over have gennemført modul 1. ” Varmepumpe Service og vedligehold”

Varighed:
2 dage

Start typing and press Enter to search