Med en akademiuddannelse i energiteknolog kan du være med til at gøre en forskel for klimaet, og være med til at løse samfundets aktuelle klimaudfordring.

Akademiuddannelsen AU i energiteknolog kan du tage hos Solar Skolen og IBA erhvervsakademi Kolding alt imens du passer dit arbejde.

Med en akademiuddannelse som Energiteknolog bliver du i stand til at projektere og rådgive om energioptimering af bygningers klimaskærme, distributionssystemer og energikilder ud fra hensyn til miljø og energiforbrug.

På studiet beskæftiger du dig med emner som: Energiteknik, traditionelle og nye energiformer, energianalyser, energiforbrugsberegning, byggeteknik samt energiøkonomiske og miljømæssige vurderingsmetoder.

Du bliver altså  rustet til at varetage opgaver på tværs af faggrænser inden for el- og vvs-området samt energioptimering inden for bygningstekniske installationer og procesanlæg

Så vil du være nøglespilleren i virksomheden – den der identificerer kundernes energitab og kommer med løsningen på en reduktion? Så er en Akademiuddannelse i Energiteknologi den helt rigtige for dig.

Sæt én time af – Deltag på informationsmøde den 28. juni og få svar på alle dine spørgsmål vedr. uddannelsen.
Det er naturligvis gratis at deltage i mødet, og vi garanterer, at tiden er godt givet ud. Du kan deltage i Vejen, hvor vi gir en kop kaffe og et stykke kage, eller online så du sparer miljøet for en kørertur til Solar.
(Du kan deltage fra din smartphone, pc eller tablet)

Du vil altså efter blot en time have indsigt i alt fra A-Z ift. praktiske forhold, forløbet samt økonomien
under uddannelsen.

Vi håber at se dig.
Med venlig hilsen
Solar School

TILMELD HER

Deltag online den 11. august kl. 17.00 – 18.00

shutterstock_1570915165_mini
  • 00 days
  • 00 hours
  • 00 minutes
  • 00 seconds

Start typing and press Enter to search