INSTALLATØRMØDE

Dato og sted
kl. 15.00 – 18.00

28/9 – Vejen
29/9 – Brøndby
4/10 – lokation kommer

Pris 795,-

Grøn omstilling eller blot en god forretning?

Årsagerne kan være mange, men faktum er, at vi alle vil varme op med varmepumper og køre i elbiler.

Installationer til netop varmepumper og ladestandere skal håndteres lidt forskelligt fra vores normale installationer, da varmepumperne kan forstyrre vores vanlige fejlbeskyttelse i installationerne.

Når installationerne bliver udført i så stort omfang, så er det vigtigt, at vi får styr på formerne, så vi kan udføre de rigtige installationer til kunderne.

Solar Skolen og Jakob Steinaa slår derfor dørene op til en række installatørmøder, hvor vi kigger på, hvilke RCD’er der er de rigtige, hvordan de jordes, samt hvilken forsyningsadskiller der skal bruges.

Få styr på metoderne, reglerne og redskaberne, som gør dig i stand til at kunne udføre en fremtidssikret installation.

Vi har ikke tænkt os at bruge tiden på at vise dig produkter, måleinstrumenter og andet installationsmateriel. Alt det tror vi nemlig, du har styr på – vi vil meget ellere rette fokus på dig og udvikle dine færdigheder, så du kan udføre gode og fremtidssikre elinstallationer..

Vi hjælper dig til at få udført den gode installation.

Elinstallationer til ladestandere favner bredt fra den simple oliginstallation til boligforeningen eller virksomheden, der vil have opsat et større antal ladestandere. Ligesom med varmepumperne skal vi sørge for den korrekte fejlbeskyttelse (RCD), men måske endnu vigtigere skal vi gøre os nogle tanker om hvor mange ampere der rent faktisk skal til?

Alt det samt naturligvis også en update på HD60364-serien, er intet mere end en fremragende måde at bruge en eftermiddag på, i godt selskab med Solar Skolen.

Vi glæder os til at se dig!

Start typing and press Enter to search