TechTime – tekniske webinar GRATIS

Tag med på vores gratis tekniske online webinarer, som afholdes hver tirsdag og torsdag kl. 13.00 – 14.30.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til indlægsholderen enten via chat eller mikrofon under selve indlægget, og der vil fra hvert webinar være et tilhørende kursus, som går et spadestik dybere ned teknikken. Det er en god mulighed for at blive inspireret til nye forretningsmuligheder og blive klogere på en bred række af produktområder.

Hold dig opdateret på denne side med nye indlæg, og tilmeld dig og dine kollegaer via tilmeldingsformularen. Du vil modtage en bekræftelse med din tilmelding, hvori du også vil modtage linket til webinaret.

Vi glæder os til at se dig online.
GOD FORNØJELSE 

 

Herunder kan du se en oversigt over hvilke emner vi tager fat på hvilke dage. 
Du tilmelder dig ved at finde datoen under “dato og sted” i tilmeldigsformularen. 

DatoTitelUnderviser
02.04.2020Axxon videomanagement basic

Videoovervågning er ikke kun billeder til opklaring af kriminelle handlinger, men kan være et vigtig analyse værktøj. Bliv introduceret til Axxon Next, som både samler dine kameraer og giver dig mulighed for analysering samt styring.
Stephan Wagner
14.04.2020ABB Free@home

Kan mit hjem blive intelligent?
Kom med og hør mere om ABB Free@home – lige fra lystyring til stemmestyring.
Søren Farre
16.04.2020Hackersikring af maskiner

Hacking er kun relevant for mit IT-system…en holdning som man skal tage op til revurdering, for vores maskiner indeholder noget af det samme som en computer. Hør hvad du skal være opmærksom på.
David Hagen-Sørensen
21.04.2020Transientbeskyttelse

Med de nye krav og langt mere ekstreme vejrforhold, er det en god investering at beskytte mod transiente overspændinger eller lynnedslag. Hør mere om mulighederne.
Bente Pedersen
23.04.2020Data kabling ift. De nye installationsregler

Den nye installations lovgivning har også en betydelig indvirkning på vores datainstallationer. Har du styr på hvordan? Så blive introduceret til hvor det har betydning.
Lars Loch Vestermann
28.04.2020SPC alarm og adgangskontrol

SPC er et fremtidssikret sikringssystem, som både giver dig alarmovervågning, adgangskontrol og moderne styring via en app. Bliv introduceret til SPC, og få et indblik i alle de fantastiske muligheder.
Vanderbilt
30.04.2020ABB Welcome porttelefonSøren Farre
05.05.2020Niko Home Control

Tag et kig ind i et af de nye smarthome løsninger, som Niko Servodan har lanceret for kort tid siden. Der er både mange nye moduler og funktioner, som kan være med til at gøre vores hverdag mere intelligent.
- Hvad er Niko Home Control
- Produkt fremvisning
- Demonstration af konfig.progam og App
- Niko projektafdeling hjælper dig i gang - eksempler
Niko Servodan
07.05.2020Ladestander introduktion

Laderstandere kan blive en knaphedsfaktor, når salget af elbiler stiger. Derfor er det nu at infrastrukturen skal på plads. Bliv introduceret til mulighederne og regelsættet for området.
Jacob Mortensen
14.05.2020Servodan sensorer

DALI sensorer og PIR teknologi.
Få styr på den grundlæggende viden om DALI. Hvordan kan DALI protokollen udnyttes til dagslysstyring i henhold til kravene i Bygningsreglementet. Hvordan fungerer en PIR og hvilke parametre har indflydelse på optimal detektering. Deltag og gør det nemmere for dig at vælge samt at placere en PIR sensor korrekt.
Niko Servodan

Se her hvordan du logger ind på online kurset via app.

Se her hvordan du logger ind på online kurset via pc.

Sådan stiller du spørgsmål / chatter du når du deltager i et online kursus.

Start typing and press Enter to search