Outlook – Skab dig en effektiv mailboks.

Tag styringen tilbage – lad ikke mailboksen bestemme din dagsorden.

Emails er en hurtig, nem og effektiv måde at kommunikerer med kollegaer, samarbejdspartnere og dine kunder. Der er bare det problem, at mængden af mails vokser os overhovedet, og afsenderne forventer at du læser og reagerer prompte på indholdet. Hvis det skal lade sig gøre i praksis, så kan vi godt skyde en hvid pil efter planlægning og ToDo lister. Genkender du alt for godt problematikken, så skal du overveje om det ikke er tid til at tage magten tilbage. Vi vil garanterer at der med meget få tiltag kan skabes mere tid i din arbejdsdag, og en mere struktureret fremgangsmåde som vil resulterer i større kundetilfredshed.

Du vil via kurset opnå en struktureret mailboks, der ikke længere styre din hverdag, eller giver dig dårlig samvittighed.

Vi vil derfor fokusere på følgende:

  • Reducere forstyrrelser fra outlook, når du arbejder med andre opgaver
  • Få tingene gjort og opgaverne løst – minimerer spildtid i din mailboks
  • Find relevante informationer hurtigt og simpelt i Outlook
  • Slippe af med din uoverskuelige undermappestruktur
  • Få Større overskud og kontrol i hverdagen
  • Få frigjort tid – HVER DAG

Målgruppe
Kurset henvender sig til dig, som modtager mails i dit daglige arbejde, og som godt kunne tænke dig at blive mere effektiv i dit arbejde! Jo flere mails du sender og modtager, desto større udbytte vil du have af at deltage på kurset.

Hvordan
Kurset er en kombination af teori og praktiske værktøjer. Kurset er ekstremt værktøjsorienteret, så du går fra undervisningen med ny konkret viden og et tidsbesparende ”Mindset”, som du kan anvende med det samme, direkte i dit daglige arbejde.

Forudsætninger
Du skal medbringe din egen computer, og du skal have adgang til din indbakke under træningen. Udgangspunktet for undervisningen vil være Microsoft Outlook, men du kan også deltage med nyere-/ældre- eller andre mail-programmer.

Varighed
3½ timer

Underviser
Bo Glerup

Udbytte
En effektiv hverdag med dig ved styringen, hvor mails er blevet en del af og ikke hele arbejdsdagen.

e>

Start typing and press Enter to search