Email handyman – en tom indbakke

Download kursusbeskrivelse

Ja, det er rigtigt. På en 3 timers emailhandyman ”hands-on workshop”, tømmer vi din indbakke og DU skal være med.

Du opnår:

EN TOM INDBAKKE, når du går fra workshop’en og hver dag fremover

  • Minimering af forstyrrelser, når du arbejder
  • At få tingene gjort og opgaverne løst – til tiden
  • At kunne finde relevante informationer hurtigt og simpelt i Outlook
  • At slippe at med din uoverskuelige undermappestruktur
  • Større overskud i hverdagen
  • Frigjort tid HVER DAG

Målgruppe
Emailhandyman workshop’en henvender sig til dig, som modtager mails i dit daglige arbejde, og som godt kunne tænke dig at blive mere effektiv i dit arbejde! Jo flere mails du sender og modtager, desto større udbytte vil du have af at deltage på workshop’en.

Hvordan
Workshop’en er en kombination af teori og praktiske værktøjer, som indarbejdes direkte i dit mail-program med vejledning fra underviseren. emailhandyman er ekstremt værktøjsorienteret, så du går fra undervisningen med ny konkret viden og et tidsbesparende ”mind-set”, som du kan anvende med det samme, direkte i dit daglige arbejde.

Forudsætninger
Du skal medbringe din egen computer, og du skal have adgang til din indbakke under træningen. Udgangspunktet for undervisningen vil være Microsoft Outlook 2010, men du kan også deltage med nyere-/ældre- eller andre mail-programmer.

Varighed
3 timer

Underviser
Dagens ”emailhandyman” er Solar Skolens egen certificerede underviser.

Udbytte
EN TOM INDBAKKE, når du går fra workshop’en og hver dag fremover!

Start typing and press Enter to search