Kontakt os – Vi hjælper gerne!

Solar School blev etableret i 2002 med en klar mission: at hjælpe virksomheder med at realisere deres fulde potentiale – ved hjælp af eksisterende ressourcer.

Solar Skolen er en del af Solar. Vi tilbyder kurser og uddannelser inden for dit fag og har årligt cirka 3000 kursister på besøg. Vores mål er at give dig et sted, hvor du i løbet af hele din karriere kan uddanne og dygtiggøre dig, hvad enten du har brug for at styrke de tekniske kompetencer eller videreudvikle din virksomhed. Vi samarbejder med de bedste undervisere, som kender branchen og dine udfordringer. Vores kurser er i øjenhøjde, og du vil altid opleve både teori og praksis. Det hele er pakket ind i uformelle rammer og god forplejning, så du har de bedste forudsætninger for at lære en masse.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

Sammen udvikler vi fremtiden

Vi udvikler fremtidens virksomheder igennem indsigt, viden og kundskaber.

Spørg os om teknisk træning, service-, salgs- og lederudvikling, e-læring og Live-online undervisning samt kompetenceverifikation.

Et skræddersyet tilbud?

Har du brug for at afholde et bestemt kursus for dine medarbejdere? Så laver vi gerne den helt rigtige løsning og sender den rette underviser ud til jeres virksomhed. Kontakt os og fortæl, hvad du har i tankerne, så hjælper vi gerne.

Uanset om det er i din virksomhed eller i et af Solars undervisningslokaler, hjælper vi dig med at koordinere tid, sted, forplejning, underviser og meget mere.

Vores lokaler – et afslappet miljø

De fleste af vores kurser afholdes på vores Solar-lokationer rundt omkring i landet. Enkelte kan også blive afholdt hos vores leverandører. Fælles er dog, at du er omgivet af andre fra branchen. Du kan fint møde op i dit arbejdstøj, og måske støder du på en af dine kontaktpersoner fra Solar eller en kollega fra området. Vi sørger altid for god forplejning med frokostbuffet, kage, frugt og drikkevarer til hele dagen.

Skal vi hjælpe med kompetenceudvikling i din virksomhed?

Kontakt os på solarskolen@solar.dk eller ring 76 52 74 48

 

Start typing and press Enter to search