Kontakt os – Vi hjælper gerne!

Solar School blev etableret i 2002 med en klar mission: At hjælpe virksomheder med at realisere deres fulde potentiale – ved hjælp af eksisterende ressourcer.

Solar Skolen er en del af Solar. Vi tilbyder kurser og uddannelser inden for dit fag og har årligt cirka 3000 kursister på besøg. Vores mål er at give dig et sted, hvor du i løbet af hele din karriere kan uddanne og dygtiggøre dig, hvad enten du har brug for at styrke de tekniske kompetencer eller videreudvikle din virksomhed. Vi samarbejder med de bedste undervisere, som kender branchen og dine udfordringer. Vores kurser er i øjenhøjde, og du vil altid opleve både teori og praksis. Det hele er pakket ind i uformelle rammer og god forplejning, så du har de bedste forudsætninger for at lære en masse.

Vi glæder os til at tage godt imod dig.

 • Danni Vinding
  Danni Vinding Uddannelseschef
  +45 40224813
 • Lise Kibsgaard
  Lise Kibsgaard Kursuskoordinator
  +45 76527448
 • Michelle Bjerning
  Michelle Bjerning Kursuskoordinator
  +45 76527448

Sammen udvikler vi fremtiden

Vi udvikler fremtidens virksomheder igennem indsigt, viden og kundskaber.

Spørg os om teknisk træning, service-, salgs- og lederudvikling, e-læring og Live-online undervisning samt kompetenceverifikation.

Et skræddersyet tilbud?

Har du brug for at afholde et bestemt kursus for dine medarbejdere? Så laver vi gerne den helt rigtige løsning og sender den rette underviser ud til jeres virksomhed. Kontakt os og fortæl, hvad du har i tankerne, så hjælper vi gerne.

Uanset om det er i din virksomhed eller i et af Solars undervisningslokaler, hjælper vi dig med at koordinere tid, sted, forplejning, underviser og meget mere.

Vores lokaler – et afslappet miljø

De fleste af vores kurser afholdes på vores Solar-lokationer rundt omkring i landet. Enkelte kan også blive afholdt hos vores leverandører. Fælles er dog, at du er omgivet af andre fra branchen. Du kan fint møde op i dit arbejdstøj, og måske støder du på en af dine kontaktpersoner fra Solar eller en kollega fra området. Vi sørger altid for god forplejning med frokostbuffet, kage, frugt og drikkevarer til hele dagen.

FAQ

Tilmelding

Når du har fundet det ønskede kursus, udfylder du deltagerens oplysninger, enten dine egne eller på den medarbejder, som skal deltage på kurset.
Tilmelding kan enten gøres via vores webshop, mail eller telefonisk.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7652 7448 eller via mail på solarskolen@solar.dk Detaljer om kurserne fremgår af kursusbeskrivelserne på solarschool.dk. Tilmeldingen til både onsite og online kurser betragtes som bindende og faktureres efterfølgende automatisk.

Solar Skolen er også tilgængelig via Solar Webshop med dit normale log-in.

Framelding

Annulleringspolitik:

Afbud eller ændring af tilmelding skal ske via mail til solarskolen@solar.dk.

 • Framelding eller ombooking mere end 8 dage før kursus:
  – Ved framelding opkræves et annulleringsgebyr 500 kr. ekskl. moms
  – Ved ombooking til andet kursus opkræves ingen gebyr.
 • Framelding eller ombooking 3-8 dage før kursus:
  – Ved framelding og ombooking opkræves 50% af kursets salgspris.
 • Framelding eller ombooking mindre end 3 dage før kursus:
  – Ved framelding og ombooking opkræves den fulde salgspris.

Aflysning

Solar Skolen forbeholder sig retten til at aflyse kurser, såfremt minimumsantal af kursister ikke er opfyldt.. I givet fald modtager du besked, i så godt tid som overhovedet muligt, forud for kurset.

Priser og betaling

Alle priser er i danske kroner og eksklusiv dansk moms på 25 %.
Har du konto hos Solar, vil der blive faktureret via denne. Husk at påføre en reference, hvis du ønsker dette på din faktura. Har du ikke konto hos Solar, vil du blive opkrævet på mail via Solar Danmark A/S.
Vi henviser til Solar Danmark A/S’ normale betalingsbetingelser.

Tilskud, Omstillingsfonden, kompetencefonden og EVU

Når du tilmelder dig på en AU uddannelse har du mulighed for at søge tilskud fra forskellige fonde.

Klik her for at se dine muligheder

Firmakurser

Vi arrangere gerne firmakurser, hvor firmaet disponerer over alle pladser på kurset. Her tages udgangspunkt i den oprindelige kursusbeskrivelse, men med mulighed for tilretning efter behov/ønsker til indhold, niveau, varighed, eksempler fra egen dagligdag m.v.

Tidspunkt/varighed

Kurserne varer typisk fra kl. 8:00 til 15:00, med mindre andet er angivet. Varigheden på online kurser er som udgangspunkt 12 måneder fra købsdato.

Forplejning og overnatning

Hos Solar har vi den skønneste kantine, hvor man både finder varmt, koldt og grønt. På samtlige af vores kurser er der morgenmad og frokost inkluderet i prisen. På heldagskurser vil der også blive serveret kage og frugt om eftermiddagen.

Overnatning er ikke inkluderet i kursets pris, her henviser vi til vores samarbejdspartnere:

Solar Skolen samarbejder med Vejen Idrætcenter, hvor vi varmt anbefaler at man booker sit ophold.

Man kan vælge imellem Sportshotel Vejen, som for Solars gæster koster kr. 700,00 per døgn. Denne pris inkluderer morgenmad, linned/håndklæder og FRI motion i Vejen Idrætscenter, tlf. 7536 1700
Fakturaen for overnatningen kommer direkte fra Hotellet, og ikke fra Solar Skolen.

Som alternativ til Sportshotellet, kan vi også anbefale Danhostel Vejen, som er et vandrehjem. Her får man et værelse med køjesenge, linned pakke, eget bad, adgang til fælles opholdsstue og køkkener. Morgenmad på Sportshotel Vejen. FRI motion i Vejen Idrætscenter. Prisen er kr. 450,00 per enkelt værelse per døgn, tlf. 7536 0500

Kursusbevis

Der udstedes kursusbevis/diplom efter endt kursus, således at du kan dokumentere de kvalifikationer, du har opnået. For de certificerede uddannelsers vedkommende, udstedes certifikat efter bestået prøve.
Alle kurser er underlagt Solar ISO 9001 godkendelse og auditeres løbende. Alle kursister udfylder i forbindelse med kurserne et evaluerings skema, der indgår i ISO 9001 registreringen og -kontrollen.

Kursusbeviser gemmes i 5 år efter endt kursus, hvorefter de vil blive slettet, og ikke længere er mulige at genbestille.

Vær opmærksom på, at der er særlige regler for Køleteknisk Kursus F-GAS2 (KMO).

Kursusmateriale og værktøjer

I forbindelse med afholdelse af onsite kurserne udleveres kursusmateriale enten som trykte materialer, på en USB-stik eller online. Kursusmaterialet er omfattet af ophavsretbeskyttelse og copyrightloven, og skal betragtes som kursistens eget personlige materiale. Kursusmaterialer, uanset form, må ikke videregives eller kopieres til 3. person.

Bekræftelse

Kursussteder

Kursusstederne fremgår af Solar Skolens kursuskalender, og er primært i Solars kompetencecentre i Vejen, Svenstrup, Aarhus og Brøndby. Kursussteder og datoer er angivet ud for hvert enkelt kursus.

Kvalitet

Solar Skolen tilsikrer løbende, at alle kurser overholder de i ISO 9001 angivne mål for kursernes indhold og kvalitet. Kvalitets mål udleveres på forespørgsel.

Start typing and press Enter to search