Kommende arrangementer

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Lovgivning

Lærlingedagen 2024 – Fremtidens elektriker

Den teknologiske udvikling stiller enorme krav til vores fremtidige elektrikere, og den livslange læring er kommet endnu mere i fokus. Derfor inviterer vi til en inspirerende dag, hvor både lærling og mester kan blive klogere. Vi har tilrettelagt en dag med fokus på, hvordan I får fælles succes.

Webinar: Optimér dit energiforbrug med IntelliCharge.AI

Tilmeld dig vores webinar, hvor vi dykker ned i IntelliCharge.AI. Det er et banebrydende nyt system til Solplanet solcelleanlæg fra AIPOWER, der kan optimere dine kunders energiforbrug med op til 30 %.

Dette webinar henvender sig til elinstallatører.

Der starter løbende nye hold både i Vejen, Brøndby eller Aalborg.

Kontakt gerne Danni B. Vinding hvis du har spørgsmål.
Tlf. 4022 4813 eller send en mail til dbv@solar.dk

Du er selvfølgelig inviteret..

Her er DIN invitation til informationsmøde om el-installatøruddannelsen på deltid!

Vi har lige nu over 100 studerende igang på uddannelsen. Skal du, eller én af dine medarbejdere med på næste hold i Vejen, Brøndby eller Aalborg?

Har du en times tid? Så vil vi gerne fortælle mere om uddannelsen og finansieringsmulighederne. Det er gratis at deltage i mødet, og vi garanterer, at tiden er godt givet ud.

Gratis UPS seminar med Solar Data

Kom og bliv inspireret med teknisk salg og design, hjælp til tilbudstekster og alt det der vedrører UPS ”under havoverfladen”

Kurset henvender sig til dig, der ønsker mere viden om forskellige UPS teknologier.
Du får indsigt i markedet, dimensionering, energi beregninger, valg af tilbehør og servicering.

Vi gennemgår forskellene på standby, Line Interactive og online UPS´er. Vi inspirerer med en række cases og med hvilke fordele det rigtige UPS valg, har hos kunderne.

Kurset er bygget op, som en blanding af teori og praksis. Der demonstreres sinuskurver og spændingsudsving på by forsyningen, kontra det rigtige valg af UPS teknologi.

Elråd – Online

Konceptet er enkelt; du får en kort gennemgang af et emne, et indblik i hvad andre er nysgerrige på og mulighed for at få svar på de spørgsmål du sidder med netop nu.

steinaa

Start typing and press Enter to search