Kommende arrangementer

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Lovgivning

Du er selvfølgelig inviteret..

Her er DIN invitation til informationsmøde om el-installatøruddannelsen på deltid!

Vi har lige nu over 80 studerende igang på uddannelsen. Skal du, eller én af dine medarbejdere med på næste hold i Vejen, Brøndby eller Aalborg?

Har du en time? Så vil vi gerne fortælle mere om uddannelsen og finansieringsmulighederne. Det er gratis at deltage i mødet, og vi garanterer, at tiden er godt givet ud.

Invitation til informationsmøde om El-installatøruddannelse

Invitation til informationsmøde om
el-installatøruddannelse (AU) på deltid!

Invitation til informationsmøde om Energiteknolog

Læs til energiteknolog! Med en akadami uddannelsen kan du være med til at gøre en forskel for klimaet, og være med til at løse samfundets aktuelle klimaudfordring.

Et skræddersyet tilbud?

Har du brug for at afholde et bestemt kursus for dine medarbejdere? Så laver vi gerne den helt rigtige løsning og sender den rette underviser ud til jeres virksomhed. Kontakt os og fortæl, hvad du har i tankerne, så hjælper vi gerne.

Elråd – Online

Konceptet er enkelt; du får en kort gennemgang af et emne, et indblik i hvad andre er nysgerrige på og mulighed for at få svar på de spørgsmål du sidder med netop nu.

steinaa

UPS teknologier & fordele, hvordan og hvornår – Gratis seminar

Gratis UPS seminar med Solar Data

Kom og bliv inspireret med teknisk salg og design, hjælp til tilbudstekster og alt det der vedrører UPS ”under havoverfladen”

Kurset henvender sig til dig, der ønsker mere viden om forskellige UPS teknologier.
Du får indsigt i markedet, dimensionering, energi beregninger, valg af tilbehør og servicering.

Vi gennemgår forskellene på standby, Line Interactive og online UPS´er. Vi inspirerer med en række cases og med hvilke fordele det rigtige UPS valg, har hos kunderne.

Kurset er bygget op, som en blanding af teori og praksis. Der demonstreres sinuskurver og spændingsudsving på by forsyningen, kontra det rigtige valg af UPS teknologi.

Start typing and press Enter to search