Chat with us, powered by LiveChat

Solar Skolen har en målsætning om, at tilbyde kurser og uddannelser som er på forkant med udviklingen

Installationsbranchen kommer til at være teknologisk frontløber i fremtiden. Hvor områder som Internet of things, grøn omstilling, og hele sammensmeltningen mellem datanetværk og alm. el-installation kræver at kompetencerne i den eksisterende arbejdsstyrke opgraderes og forretningsprocesser tilpasses.

Vi ønsker at gøre en forskel for både din virksomhed og din personlige karriere. Derfor sætter vi undervisernes faglighed i højsædet og tilrettelægger en praksisnær undervisning, der nemt kan overføres til jeres dagligdag.

Ønsker du, at vi skal bringe viden ud til dig, så kommer vi også gerne ud til jeres virksomhed og opgraderer jer til et nyt kompetenceniveau.

Vi tilbyder uddannelser og kurser, der giver værdi på CV’et. Alt lige fra akademiuddannelser i projektledelse, salg, el-installationer og ned til helt almindelige 1 dags kurser i produktviden og el-teknisk lovgivning.

Har vi ikke helt det rette kompetenceløft i programmet, så sammensætter vi gerne et forløb specielt til jer, som passer nøjagtig til jeres tid og behov.

Glatbanekursus i egen varevogn

 

Efterårs- og vinterperioden kan være noget af en barsk omgang at komme igennem på mange måder. Forholdene ændrer sig, og vi skal til at klæde os anderledes på, så vi kan fortsætte vores arbejde i det fri. Det samme gælder for vores køretøjer; de skal have et andet sæt hjul på for at kunne modstå udfordringerne. Ofte er det desværre ikke helt nok til at undgå trafikuheld, da det er vores evne og kendskab til at føre bil i glat føre, som er det udslagsgivende.

Installatøruddannelsen

 

Du kan stadig passe dit arbejde, eftersom uddannelsen er på deltid.

Så vil du udvide dine kompetencer og lære noget nyt, er installatøruddannelsen helt sikkert noget for dig.
Ring og hør mere om forløbet på tlf: 7652 7448

Hvis du brug for at komme i kontakt med os, er du altid velkommen til at ringe på tlf: 7652 7448

Du kan også sende en mail til solarskolen@solar.dk

Har du et hurtig spørgsmål eller andet, kan du også sende en chat besked.

Videoen her er en guide til hvordan du finder kurser som er mest relevant for dig. Du kan både søge på lokation, kategori og efter et specifikt kursus. 

Solar Skolen samarbejder med FORCE Technology om at afholde EMC-kurser.
I denne video, kan du for en forsmag på, hvad du kan forvente at få med fra et EMC kursus.

Tilmeld dig her!

Start typing and press Enter to search