Axxon One videomanagement

Download kursusbeskrivelse

Axxon One videomanagement er et af markedes mest avancerede systemer, som både mestre alle de funktioner vi ønsker os for at udnytte det fulde potentiale af nutidens overvågningsinstallationer samt tilbyder en grafiskvisning som er helt unik i forhold til lignede systemer i markedet. Selvom Axxon One er et avanceret system, har de udviklet et brugerinterface, der gør det nemt og overskueligt at programmere og indstille systemet i forhold til slutbrugerens behov.

Kurset er et to dags kursus, og til dig der ønsker at starte op på Axxon One videomanagement system.

Dag 1:
Vi gennemgår arkitekturen og hele filosofien bag Axxon One software, og bruger det som afsæt til at igangsætte en installation af softwarepakken helt fra bunden. Igennem installationsproceduren får du indsigt i grundindstillinger og serveropsætning, og afprøver forskellige kameraopsætninger som f.eks. motion detection og simpel crossline detektering. Afslutningsvis bruger vi tid på søgning af optagelser og eksport af disse til digitale medier.

Hovedemner

 • Gennemgang af funktioner og moduler i Axxon One
 • Arkitektur og design af Axxon One overvåningsløsning
 • Installation og programmering af software på PC
 • Integration af kameraer
 • Basale indstillinger – windows/server setup, optagelser, motion, crossline

 

Dag 2:
Vi arbejder med funktioner som indenfor video analytics, marcoprogrammering og intergration til 3. parts systemer. Der vil være praktiske opgaver baseret på virkelige cases, hvor man får mulighed for at programmere og se funktionaliteten af de avancerede funktioner i Axxon One.

Hovedemner

 • GDPR
 • Video analytics
  – Ansigtsgenkendelse
  – Brand og røg detektion
  – Nummerplade genkendelse
  – Deep learning analyse
 • Macroprogrammering
 • Videowall
 • Avancerede funktioner & plugins

 

Målgruppe
Kurset henvender sig til tekniker eller projektdesigner, som skal anvende video analytics og lign. avancerede funktioner i Axxon One videomanagement system. Kurset er designet til at skabe et grundlæggende kendskab til hvordan man programmerer og justerer avancereder funktioner i softwaren.

Forudsætninger
Vi forventer at deltagerne har et grundlæggende kendskab til programmering og installation af standard overvågningsprodukter. Derudover forventes at kursisten har basale netværkskompetencer, ellers kan vi anbefale at du deltager i vores TCP/IP Basic kursus.

Udbytte
Efter kurset vil kursisten være i stand til at projektere og idriftsætte en standard overvågningsløsning med afsæt i Axxon One videomanagementsystem.

Start typing and press Enter to search