Pressystemer i VVS installationer

Materialelære om sammensætningen af metaller, korrosion og brug af pressystemer

Det lærer du:

Ved gennemførelse af dette kursus lærer du bl.a. om spændingsrækkefølge, materialesammensætning og materialetyper. Du får viden omkring delvis udskiftning i eksisterende installationer, længdeudvidelse, ekspansionsmuligheder og fastgørelser.

Derudover lærer du om transport og opbevaring af rør, overskæring og afgratning. Du får desuden viden om samlings- og presværktøj, montagefejl, korrosionsformer og gode råd til at undgå korrosion. Sidst får du indblik i vandkvalitet, geografisk placering og regionale forskelle.

Sted:

Dette er et af vores e-learning kurser. Derfor er kurset online, og du kan tage det, hvor og hvornår det passer dig – du kan tilmelde dig lige her ude til højre.

Udbytte:

Du får grundlæggende viden om anvendelse af forskellige typer stålrør og -materialer, ligesom du lærer om brug af værktøjer såsom pressystemer.

Målgruppe:

Kurset er til dig, der arbejder med stålrør i vvs-installationer, og som har brug for viden omkring anvendelse af forskellige materialetyper og brug af pressystemer.

Tid:

Dette kursus tager omkring 2,5 timer at gennemføre. Kurset vil være tilgængeligt i 45 dage fra tilmelding. Herefter vil tilmeldingen udløbe.

Kursusplan:

1. Indledning
2. Materialer: stålrør
3. Håndtering af materialer
4. Korrosionsformer
5. Forudsætninger

6. Afslutning

Du kan tage kurset online:

  • Når det passer dig
  • I dit eget tempo
  • Hvor som helst med internetdækning
  • På PC, Mac, tablets eller smartphones

Varighed
Dette online kursus tager ca. 3 timer at gennemføre.

 

OBS. Ved tilmelding, kan det gå op til 1. dag inden du får tildelt en adgang.

Adgangen bliver tilsendt på mail, sørg derfor for at tjekke den indtastede mail adresse der tilmeldes med.

Du har 5 forsøg til at gennemføre hver enkelt lektion. Formår du ikke at gennemføre en af lektionerne, vil du ikke modtage et kursusbevis.

Start typing and press Enter to search