Advisor Advanced ATS-x500

Download kursusbeskrivelse

Træning i Advisor Advanced, er et kursus hvor teori og praktiske opgaver forenes i undervisningen, der gør, at kursisten er en aktiv del at undervisningen.
Efter kurset har deltagerne opnået forståelse for de mange muligheder med Advisor Advanced produktet, og vil kunne installere og programmere både simple installationer og store avancerede alarm & adgangskontrol løsninger.

Hovedemner

  • Gennemgang af systemkomponenter
  • Programmerings software
  • Alarm programmering
  • Standard døre
  • Intelligent adgangskontrol
  • Specialfunktioner (filtre / trigger)
  • App funktioner


Varighed
Kurset er over 2 dage, hvor der dag 1 vil være fokus på System komponenter, bus-termologi, alarm programmering, specialfunktioner, og standard døre. Dag 2 vil der blive fulgt op på standard døre, samt fokus på Intelligente adgangskontrol.


Målgruppe

Kurset henvender sig til teknikere og projektkonsulenter, der ønsker kendskab til anvendelsesmuligheder, projektering og programmering af et Advisor Advanced integrere sikrings løsninger.

Forudsætninger
Kurset tager udgangspunkt i at deltagerne har en elektrikerbaggrund eller lignende. Det er en fordel at have kendskab til sikringsbranchen eller have gennemført Sikring 1 og 2 hos DBI eller på en erhvervsskole.

Kursusmateriale
Kompendium med teori og øvelser udleveres i forbindelse med kurset.
Kursisten skal medbringe egen pc med Windows styresystem, og have administratorrettigheder.

Udbytte
Med kurset får man kendskab til at projektere og programmere et integreret Alarm & Adgangskontrol Advisor Advanced sikringsanlæg.

 

Via linket her, kan du se et udgvalg af de indbrudsalarmer der forhandles i Solar.

Tilbage til oversigten

Start typing and press Enter to search