Online – Den Obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse

Arbejdsmiljøuddannelsen er en lovpligtig obligatorisk uddannelse for arbejdsmiljørepræsentanter og arbejdsledere som er tilknyttet arbejdsmiljøorganisationen i deres virksomhed. Uddannelsen henvender sig og så til personer der generelt ønsker bredere viden indenfor Arbejdsmiljø.

Uddannelsen klæder deltagerne på med viden om arbejdsmiljø og metoder til at håndtere sikkerhedsopgaver og andre Arbejdsmiljø relaterede opgaver i virksomheden/organisationen.

Vi tilbyder nu Den lovpligtige obligatoriske Arbejdsmiljøuddannelse som et 100 % online kursus.
Du får altså mulighed for at gennemføre kurset, når og hvor det passer dig allerbedst.

arbejdsmiljoe-uddannelsen-content-

Praktisk information:
Når du tilmelder dig Arbejdsmiljøuddannelsen online vælger du hvilken uge du ønsker at påbegynde din uddannelse. Din uddannelse starter mandag i den uge du vælger, herfra har du 7 uger til at gennemfører og indsende den afslutte den obligatoriske opgave. Der kan ikke dispenseres fra de 7 uger da de er fastsat af Arbejdstilsynet.

I starten af forløbet udarbejder kursisten selv deres ønskede uddannelsesplan og indsender til underviseren. De obligatoriske lektioner kan ikke fravælges, men lektioner indenfor kursistens interesseområde kan tilvælges. Der er forklaring og hjælp i uddannelsen til at få udarbejdet og indsendt denne plan.

Undervejs i uddannelsen vil du have mulighed for at kommunikere med de øvrige kursister på holdet, ligesom der vil kunne stilles spørgsmål til underviseren. Der vil normalt blive svaret hurtigt fra din underviser, dog altid indenfor 24 timer, ligesom vi har support klar på telefonen fra 8 til 16.30 hver dag.

Uddannelsesforløbet afsluttes med, at din hjemmeopgave uploades og vurderes af underviseren, hvorefter du vil modtage dit kursusbevis.

Tidslinje:

Vælg startdato herunder.
Du har fra kursets startdato, 7 uger til at færdiggøre kurset og indsende den afslutte den obligatoriske opgave.
Der kan ikke dispenseres fra de 7 uger, da de er fastsat af Arbejdstilsynet.

Start typing and press Enter to search