Har du styr på Datakablingsstandarderne?

Mangler du overblik over hvad der er gældende indenfor datakabling, skal du til at byde på en sag, skal du i gang med at udføre en sag eller står du og skal udarbejde en god og fyldestgørende beskrivelse så er dette kurset. På kurset vil du få indblik i gældende standarder, samt hvilke områder man skal være opmærksom på. Der vil være regne eksempler og et kig på etablerede løsninger både gode og dårlige.

 

Kurset er produkt uafhængigt.

 

Indhold:

Introduktion til Standard og bekendtgørelse

Kig på beskrivelser

Respekt afstand – øvelser

Radius begrænsning  – kig på muligheder

Remote Powering – øvelser

Fiber – performance og polaritet

Checklisten

 

Udbytte:

Efter kurset vil du have indblik i Standarder og hvor du skal være opmærksom. Du har foretaget regne eksempler og ved hvor du skal søge oplysning. Og du har fået ideer til hvordan du kommer bedst muligt i gang med en større kablingssag.

 

Målgruppe:

Projektledere, beregnere, Aut. Installatører, kablingsansvarlige hos brugere – Alle der beskæftiger sig med datakabling.

 

Forudsætninger:

Kendskab til datakabling kobber og fiber

Start typing and press Enter to search