Optimér dit energiforbrug med IntelliCharge.AI

Tilmeld dig vores webinar, hvor vi dykker ned i IntelliCharge.AI. Det er et banebrydende nyt system til Solplanet solcelleanlæg fra AIPOWER, der kan optimere dine kunders energiforbrug med op til 30 %.

Dette webinar henvender sig til elinstallatører.

Sådan virker systemet

IntelliCharge.AI er et avanceret system, som kan analysere elprisprognoser, efterspørgsel, tariffer, energipriser, vejrprognoser, CO2 prognoser mm. Dette gør algoritmer i stand til at lokalisere de optimale øjeblikke, for at købe og lagre omkostningseffektiv energi eller sælge energi. Når efterspørgslen og priserne stiger, frigives den lagrede energi, dette genererer så besparelser for husstanden.

Lyder det interessant? Så tilmeld dig ude til højre og vær med til at forme fremtiden inden for energioptimering.

Dato og tidspunkt: Se datoer i tilmeldingsboksen – tidspunkter: kl. 10-11 eller kl. 14-15

Pris: Gratis deltagelse

Praktisk information: Webinaret afholdes online via Microsoft Teams.

Du vil få en mail inden kurset med link og vejledning.

Start typing and press Enter to search