Omtale af Solar School i det lokale erhvervsudviklingsnetværk

Omtale af Solar School i det lokale erhvervsudviklings- netværk

I denne uge kan vi byde velkommen til Solar School, en del af Solar-koncernen. Solar School Danmark driver kursuscenter i Vejen, og udbyder kurser inden for ledelse, Klima & Energi, forretningsudvikling, og teknisk kompetenceudvikling.

Som noget nyt har Solar School Danmark netop indgået et samarbejde med IBA Erhvervsakademi Kolding om et uddannelsesprogram, der kan hjælpe håndværksmesteren med at videreuddanne ansatte.

“At være selvstændig VVS-mester eller el-installatør kræver ikke længere kun, at du er en dygtig håndværker. Du skal også være en teknisk haj, der har styr på den komplekse teknologi, som er et resultat af digitaliseringen i branchen. Samtidig skal du kunne udvikle din forretning og dine ansatte, så din virksomhed skaber overskud. Det skal vores nye uddannelser hjælpe med“, siger Danni Baltzer Vinding, Country Manager hos Solar School Danmark.

Uddannelsen fra IBA Erhvervsakademi Kolding er kompetencegivende og udløser ECTS-point, og samtidig kan der søges tilskud til uddannelsen. Ansøgningsprocessen står IBA klar til at hjælpe med. Undervisningen foregår i Vejen eller Brøndby.

Henvisning: Udviklingvejen

Start typing and press Enter to search