IBA og Solar School vil videreuddanne virksomhedsejere og håndværkere

IBA og Solar School vil videreuddanne virksomhedsejere og håndværkere

Et nyt uddannelsesprogram, som kan assistere håndværksmesteren og hjælpe ham med at videreuddanne sine ansatte, går i gang i løbet af 2018.

Kolding: Solar School, som er en del af Solar Gruppen, og IBA Erhvervsakademi Kolding er gået sammen om et uddannelsesprogram, som kan hjælpe håndværksmesteren og hjælpe ham med at videreuddanne sine ansatte. Fagene kommer til at ruste håndværksmesteren og håndværkeren i at lede projekter, forandringer og innovation. Og de får også en grundlæggende viden om økonomi. – Vi tager udgangspunkt i de problemstillinger og udfordringer, den enkelte står med i dagligdagen i sin virksomhed og som håndværker. Teori og praksis går hånd i hånd gennem hele uddannelsen, så deltageren vil kunne gå hjem og bruge det, han har lært efter hver undervisningsgang, siger Henrik Kjær Christensen, som er direktør for efter- og videreuddannelse på IBA i en pressemeddelelse.

Nye færdigheder

– Uddannelserne skal effektivisere og udvikle el- og VVS-branchen, så montører bliver klædt på til at imødekomme kompleksiteten i projekterne. De nye færdigheder skal få mellemledere til at forstå, hvilke udfordringer der er forbundet med vores omskiftelige verden. Ikke mindst skal den nye viden hjælpe virksomhedsejere med at drive og videreudvikle en lønsom forretning, siger Danni Baltzer Vinding, der er Country Manager i Solar School Danmark.

Uddannelsen fra IBA Erhvervsakademi Kolding vil være ECTS-point givende. Det betyder, at de internationale point, deltagerne får efter bestået eksamen på hvert fag let kan overføres og bruges på andre akademiuddannelser. Undervisningen kommer til at foregå i Solar School Danmarks lokaler i Vejen og i Brøndby i løbet af i år. /EXP

Henvisning: JydskeVestkysten

Start typing and press Enter to search