“Et moderne syn på lovgivningen”

Solar Skolen har fået ny underviser på kurset omhandlende de nye installationsregler.

Jakob Steinaa som er manden der fremadrettet vil kører kurserne, er selv uddannet elektriker, og har efterfølgende efteruddannet sig til el-installatør. Han har igennem sin karriere været tæt på el-lovgivningens udvikling, da han siden 2006 har undervist i bekendtgørelserne, L-AUS og andre relaterende emner til el-lovgivningen. Jakob har blandt andet været involveret i arbejde med den praktiske anvendelse af såvel SKS som KLS, og sidder i dag med i national komitéen S-564, der arbejder med udvikling af de nye nationale installationsregler.

Primært arbejder Jakob som underviser og konsulent, hvor han med sin dybe indsigt i lovgivningen, er med til at fortolke og forklare. Hans indgangsvinkel til undervisning er at skære ind til benet, oversætte paragrafferne så alle kan være med, og derved få lærdommen brugt i en travl hverdag.

Jakob underviser b.l.a. på kurset “Lær at lave installationer efter den nye bekendtgørelse”. Her giver han dig en grundlæggende forståelse for hvad de nye regler bringer med sig af ændringer, og samtidig fjerner han den usikkerhed “alt det nye” medfører for mange. Til sommer forsvinder muligheden nemlig for at anvende Stærkstrømsbekendtgørelsen, hvilket betyder en overgang til såvel Installationsbekendtgørelsen, som muligheden for at anvende HD60364-serien. En naturlig følge heraf er først og fremmest at spørge: Hvad forsvinder? Hvad forbliver uændret? Og hvad er nyt?”

Jakob glæder sig over samarbejdet med Solar Skolen, og ser frem til at kunne klæde en masse elektrikere, installatører og andet godtfolk på, til at lave installationer efter de nye regler.

 

 

Læs hele kursusbeskrivelsen

Start typing and press Enter to search