Ladestandere

Flere el-biler på vejene i Danmark kræver ændringer i vores infrastruktur, så opladning ikke bliver en udfordring. Skal du være med til at udbygge det danske netværk af ladestandere ved både private hjem og erhvervsbygninger, så er kurset her det rigtige sted at starte.
På kurset tager vi dig igennem hele processen fra behovsafdækning til projektering og installation af ladestandere. Indholdet er bygget med en veksling mellem teori og praksisnære cases, hvor kursisterne for mulighed for at koble formler og regelsæt på en virkelig projektering. Du får også muligheden for at se produktvarianter og opleve deres forskellighed ved nogen af vores installationer på kursusstedet.

 

Indhold:

  • El-bil markedet
  • Politiske tiltag i forbindelse med etablering af ladestandere
  • Kundetyper (Privat, erhverv og offentlig)
  • El-branchen / Forsyningsselskaberne
  • Love og regler
  • Projektering og etableringProduktvalg
  • Produktgennemgang

Målgruppe:
Kurset henvender sig til alle indenfor installationsbranchen

Forudsætninger:
Det er en fordel (ikke et krav), at du har en el-teknisk baggrund/uddannelse.

Udbytte:
Du bliver opdateret indenfor gældende lovgivning, som relaterer sig til installation af ladestandere. Du får viden til at projektere, installere og montere ladestandere. Du får kendskab til fordele og ulemper iht. til produkt- og løsningsvalg

Varrighed:
1 dag

Materialebehov:
Medbring en lommeregner

Start typing and press Enter to search