Ladestandere

Flere elbiler på vejene i Danmark kræver ændringer i vores infrastruktur, så opladning ikke bliver en udfordring. Skal du være med til at udbygge det danske netværk af ladestandere for såvel private som for erhvervslivet?

Ladestandere er nyt for mange, ligesåvel som installationerne til ladestanderne er. Ladestandere belaster vores installationer markant anderledes end vi er vant til; og det betyder også at vi skal håndtere installationerne anderledes end vi er vant til.

Så kom med på kursus, hvor vi laver en komplet ladestanderinstallation i mindre skala til en bolig såvel som i lidt større skala til eksempelvis en boligforening. Fokus er ikke de mange forskellige ladestandere der er på markedet, omend vi naturligvis kort kommer omkring mulighederne, men fokus er derimod på at få lavet den rigtige kabelinstallation. Så du får dimensioneret installationen, set på behovet for transientbeskyttelse, belastningsstyring, spændingsfald og ikke mindst effekttabet i installationen, så du kan lave den rigtige installation til din kunde.

Indhold:

  • Beskyttelse af ladestandere
  • Dimensionering af ladestander i boligen
  • Dimensionering af ladestandere til boligforening / virksomhed
  • Økonomi og effekttab i installationen
  • Ladestanderbekendtgørelsen
  • Belastningsstyring – hvor mange ampere skal der rent faktisk til?


Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle indenfor installationsbranchen.


Forudsætninger:

Det er en fordel (ikke et krav), at du har en el-teknisk baggrund/uddannelse.


Udbytte:

Elbilerne er kommet for at blive, så du kan ikke undgå at løbe ind i installationerne – så kig forbi og bliv klædt godt på til opgaven. Efterfølgende har du alle redskaber til at kunne varetage såvel små som større AC-ladestanderinstallationer.


Varighed:

1 dag

Start typing and press Enter to search