Chat with us, powered by LiveChat

Ladestandere – også som online kursus

Flere el-biler på vejene i Danmark kræver ændringer i vores infrastruktur, så opladning ikke bliver en udfordring. Skal du være med til at udbygge det danske netværk af ladestandere for såvel private som for erhvervslivet, så er kurset her det rigtige sted at starte.
På kurset tager vi dig igennem hele processen fra behovsafdækning til projektering og installation af ladestandere. Indholdet er bygget med en veksling mellem teori og praksisnære cases, hvor du får mulighed for at koble teori og regler sammen med en virkelig projektering. Du får også muligheden for at se produktvarianter og opleve deres forskellighed ved nogen af vores installationer på kursusstedet.

 

Indhold:

  • El-bil markedet nu og i fremtiden
  • Kundetyper – boliger, foreninger og erhverv
  • Økonomi i forbindelse med ladestandere
  • Love og regler
  • Dimensionering og beskyttelse af ladestandere
  • Produktudvalg
  • Produktgennemgang


Målgruppe:

Kurset henvender sig til alle indenfor installationsbranchen.


Forudsætninger:

Det er en fordel (ikke et krav), at du har en el-teknisk baggrund/uddannelse.


Udbytte:

Du bliver klædt på til at guide din kunde til den bedste løsning med hensyn til valg og installation af ladestandere. Du får viden til at kunne løse opgaven med at projektere, installere og montere ladestandere fra først til sidst – herunder også kendskab til fordele og ulemper hvad angår produkter og løsninger.

Varighed:
1 dag

Start typing and press Enter to search