Idriftsætning af installationer – kursus 3 af 3:

HD60364-serien rummer en række indskærpelser i forhold til tidligere tiders regelsæt, i forbindelse med blandt andet kontrolmålinger og papirarbejde. Det kombineret med en installationstester med uanede indstillingsmuligheder og et slutkontrolskema der måske indeholder et par punkter man er i tvivl om hvad egentlig betyder, så har du her alle tiders mulighed for at komme ovenpå og fjerne tvivlen.

Tag din installationstester med og så gennemgår vi punkt-for-punkt et slutkontrolskema, med alt fra hvad selve eftersynet skal indeholde, og til indstilling af installationstester og hvor prøvepindene skal placeres med netop DIN tester.

Samtidig runder vi nogle af de gængse problemstillinger man kan løbe ind i, når der skal udvides på eksisterende installationer og det eksisterende ikke efterlever de nye krav. Så får vi fastlagt præcis hvortil dit ansvarsområde går, således du kan vejlede kunden på bedste vis og forlade installationen med ro i maven.:

Hovedemner

  • Praktiske måleøvelser
  • Hvilke målinger skal udføres
  • Hvad skal eftersynet indeholde
  • Hvordan kan det dokumenteres
  • Afgrænsning af ansvarsområde

 

Forudsætninger
Alle kan deltage, omend det vil være en fordel at have været igennem en gennemgang af de nye regler – eksempelvis del 1 af denne kursusrække.
Medbringer du din egen installationstester, så kan du få trænet indstillingsmulighederne og brugen af samme.


Udbytte

Du kan udfylde et slutkontrolskema – uden at være i tvivl om hvad der bliver spurgt ind til og uden at være i tvivl om hvilke målinger der skal laves.

Start typing and press Enter to search