Afgangsprojekt – Installationsbranchens lederuddannelse

Skriftlig opgave med udgangspunkt i dig og din virksomheds hverdag

Sidste skridt mod din akademiuddannelse i ledelse er dit afgangsprojekt.

I afgangsprojektet samler du trådene fra de forskellige fag. Her skal du vise, at du på et systematisk og analytisk grundlag kan gennemføre en praksisorienteret opgaveløsning, som tager udgangspunkt i din hverdag og dermed er direkte anvendelig i din virksomhed bagefter. Projektet tager nemlig udgangspunkt i din virksomhed og daglige arbejde samt de fag, du har arbejdet med i løbet af din uddannelse.

Sådan forløber dit afgangsprojekt på Installatørbranchens lederuddannelse.
Dit afgangsprojekt er individuelt, og du får en personlig vejleder, som følger dig og dit projekt gennem hele forløbet.

Afgangsprojektet sættes i gang med et webinar, hvor du sammen med resten af holdet får undervisning i, hvordan et afgangsprojekt bygges op, hvad det skal indeholde osv. Herefter aftaler du individuelle møder med din vejleder frem til aflevering af projektet.

Ud over vejledning har du også adgang til en onlinemateriale, hvor du finder nyttige videoer og alt det materiale, du har brug for til dit afgangsprojekt.

Afgangsprojektet afsluttes med en mundtlig eksamen, hvor du præsenterer din skriftlige opgave for din vejleder og en censor.

Niveau
Installationsbranchens lederuddannelse er en del af Akademiuddannelsen i Ledelse. En akademiuddannelse svarer til en kort videregående uddannelse.
Hvis du gerne vil tage en hel Akademiuddannelse, kan du tage et ekstra akademifag samt et afgangsprojekt, og dermed få en Akademiuddannelse i Ledelse.

Start typing and press Enter to search