Med en akademiuddannelse som energiteknolog kan du være med til at gøre en forskel for klimaet, og være med til at løse samfundets aktuelle klimaudfordring.

Akademiuddannelsen Energiteknolog (AU) kan du tage hos Solar Skolen og IBA erhvervsakademi Kolding alt imens du passer dit arbejde.

Med en akademiuddannelse som energiteknolog bliver du i stand til at projektere og rådgive om energioptimering af bygningers klimaskærme, distributionssystemer og energikilder ud fra hensyn til miljø og energiforbrug.

På studiet beskæftiger du dig med emner som: Energiteknik, traditionelle og nye energiformer, energianalyser, energiforbrugsberegning, byggeteknik samt energiøkonomiske og miljømæssige vurderingsmetoder.

Du bliver altså rustet til at varetage opgaver på tværs af faggrænser inden for el- og vvs-området samt energioptimering inden for bygningstekniske installationer og procesanlæg.

Så vil du være nøglespilleren i virksomheden – den der identificerer kundernes energitab og kommer med løsningen på en reduktion? Så er en Akademiuddannelse i Energiteknologi den helt rigtige for dig.

Sæt én time af – Deltag på informationsmødet og få svar på alle dine spørgsmål vedr. uddannelsen.
Det er naturligvis gratis at deltage i mødet, og vi garanterer, at tiden er godt givet ud.

Mødet er online så du sparer miljøet for en kørertur til Solar.
(Du kan deltage fra din smartphone, pc eller tablet)

Du vil altså efter blot en time have indsigt i alt fra A-Z ift. praktiske forhold, forløbet samt økonomien under uddannelsen.

Vi håber at se dig.

Med venlig hilsen

Solar School

shutterstock_1570915165_mini

Start typing and press Enter to search