Bæredygtighed

Vi arbejder tæt sammen med både kunder og leverandører for at accelerere den grønne omstilling i vores branche. En af de vigtigste elementer i at drive udviklingen er uddannelse og nye kompetencer.

Skal vi hjælpe dig videre i den grønne omstilling? Kontakt os for en skræddersyet undervisningsplan, der kan løfte din forretning.

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Belysning & Home automation

Klimaregnskab & handlingsplaner

Hvordan udarbejder og formidle man klimaregnskaber og klimahandlingsplaner?

Bæredygtig Byggeri – Introduktion

Hvad er bæredygtigt byggeri egentlig for en størrelse – Der er mange standarder og certificeringer i spil, og ingen er helt sikre på hvilke som vinder kapløbet i Danmark, dog tyder alt på at DGNB og Svanemærket bliver de dominerende.

Fra verdensmål til hverdags mål

Styrk din virksomheds markedsposition og bæredygtighed med FN´s 17 verdensmål

Klimaledelse

Med klima ledelse får du et praktisk fundament og viden om, hvorfor klimaledelse er vigtigt og hvordan du kan lede klimarbejdet i din virksomhed.

Et skræddersyet tilbud?

Har du brug for at afholde et bestemt kursus for dine medarbejdere? Så laver vi gerne den helt rigtige løsning og sender den rette underviser ud til jeres virksomhed. Kontakt os og fortæl, hvad du har i tankerne, så hjælper vi gerne.

Uanset om det er i din virksomhed eller i et af Solars undervisningslokaler, hjælper vi dig med at koordinere tid, sted, forplejning, underviser og meget mere.

Hvad er bæredygtigt byggeri egentlig for en størrelse
Fra standard til praktisk udførsel
DGNB
Skriv til os på chatten og få svar med det samme. 
Har du brug for hjælp eller spørgsmål?

Start typing and press Enter to search