Uddannelsens opbygning
Uddannelsen består af:
- Fire obligatoriske moduler svarende til 40 ECTS
- Valgfrie fag svarende til 10 ECTS
- Et afgangsprojekt svarende til 10 ECTS
Fag:
Obligatoriske fag – i alt 40 ECTS:
- Energiformer
- Bygningskonstruktioner og energianlæg
- Energiforbrug og indeklima i komplekse bygninger
- Energirigtig projektering med fokus på miljø og økonomi
Fag:
Valgfag – ialt 10 ECTS:
Økonomi & Tilskud
Der findes en række kompetencefonde, som kan give tilskud til din efteruddannelse. Det reducerer virksomhedernes udgifter til efteruddannelse.
Hvis du er i job, kan du også søge Statens Voksen Uddannelsesstøtte (SVU) til rigtigt mange af de AU uddannelser, du finder hos os.
Er du faglært eller ufaglært, har du og mulighed for at få betalt en del af din efteruddannelse på akademiniveau via Omstillingsfonden.
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte os – vi vil gerne vejlede dig.
Optagelseskrav
Du skal have en gymnasial uddannelse, en grunduddannelse for voksne (GVU), en relevant erhvervsuddannelse (EUD) eller relevant uddannelse på tilsvarende niveau samt minimum 2 års relevant erhvervserfaring for at blive optaget.
Herudover optager vi ansøgere, der har andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene. Desuden ansøgere der efter en individuel kompetencevurdering vurderes at have realkompetencer, der svarer til adgangskravene.
Realkompetencevurdering
Har du viden og erfaringer, men aldrig fået et papir på det? Så bør du overveje at få en realkompetencevurdering.
Realkompetencer er den viden, de færdigheder og de kompetencer, du på forskellig vis har erhvervet uden for det officielle uddannelsessystem. Hvis du får anerkendt disse kompetencer, får du et bevis.