Få fingrene i 40.000 kroner til videreuddannelse

Skal din virksomhed stå helt skarp i fremtiden? Så er det nu, du kan få gratis videreuddannelse for op til 40.000 kr. de næste fire år. Det er først til mølle, så skynd dig igang.

Regeringens omstillingsfond stiller frem til 2021 en pulje på over 200 millioner kroner til rådighed, som skal anvendes på faglig opgradering af danskere på arbejdsmarkedet.

Lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke. Læs endelig videre, og gør det lidt kvikt for din egen skyld.

Uddannelsesstøtten stiller kun få krav

  • at du er i job, men ikke selvstændig
  • at du er faglært eller ufaglært. Altså højst har en uddannelse på gymnasieniveau eller en erhvervsuddannelse. Du må gerne have taget akademifag, så længe du ikke har afsluttet en hel uddannelse.

– Det er en unik mulighed for at styrke kompetencerne i virksomheden, som kan være med til at øge den fremtidige konkurrencekraft. Nu er der ingen undskyldninger for ikke at videreuddanne sig og gøre noget ved udfordringerne i branchen. Teknologi, digitalisering og knaphed på arbejdskraft kan blive en trussel for mange virksomheder, men med de rette kompetencer og forretningsstrategier, kan det vendes til en stor vækstmulighed, siger Danni Vinding, chef for Solar School.

Så nemt kommer du igang

  • Tjek, at du er i målgruppen. Hvis du stadigvæk er det mindste i tvivl eller har spørgsmål, kan du også kontakte os. Ring evt. til Danni Vinding, mobil 40224813, chef hos Solar School, hvis du vil vide mere.
  • Tilmeld dig Solar Skolens akademiuddannelse i f.eks. projektledelse, eller søg de andre moduler i webshoppen – skriv “ECTS” i søgefeltet.
  • Ønsker du et lukket virksomhedshold, hvor det kun er jeres medarbejdere, og hvor I er medbestemmende på indhold og tidsplan? Kontakt Solar School via mail skolen@solar.dk med beskrivelse af dit ønske, eller kontakt Danni Vinding.
  • Vi sørger for, at du får ansøgt om tilskud via vores samarbejdspartner helt uden besværligt papirarbejde.

Start typing and press Enter to search