Solar School – Velkendt navn med nyt indhold

Solar School – velkendt navn med nyt indhold

STI Danmark bliver til Solar School

Som sourcing- og servicevirksomhed arbejder Solar konstant på at tilbyde værdiskabende services til kunderne og være synlige i markedet. Hvilket er årsagen til at vi fortager et navneskifte og opdaterer vores bestillingsform, så man fremadrettet nemt vil kunne bestille efteruddannelse på vores nye hjemmeside www.SolarSchool.dk.

– Solar School tilbyder uddannelser og kurser, der er med til at højne både vidensniveau og effektivitet i installationsbranchen. Vi understøtter installatørerne i digitaliseringen af deres arbejdsprocesser og tilbyder et understøttende uddannelsesprogram eller skræddersyr uddannelsesforløb, som er tilpasset den enkelte virksomheds mål og udfordringer, forklarer Danni Baltzer Vinding, som er chef for Solar School i Danmark.

Henover sommeren vil alle STI-aktiviteterne i DK skifte logo til Solar School, og den gamle bestillingsplatform vil lukke ned, men  kunderne bliver automatisk videresendt til den nye hjemmeside. I daglig tale vil vi omtale os som Solar Skolen, og I vil finde information om vores aktiviteter enten her på hjemmesiden eller via Solars nyhedskanaler.

Nyt indhold på SolarSchool.dk

Hjemmesiden Solarschool.dk vil fremadrettet være omdrejningprunktet for aktiviteterne i Solar Skolen, hvor der vil være en kombination af brancherelaterede artikler og videoer samt et nyt simpelt tilmeldingssystem til at håndtere vores uddannelsesprogram.

5 forbedringer af tilmeldingsportalen:

  • Intet krav til login
  • Simpel tilmeldingsprocedure
  • Elektronisk kursuskalender
  • Email bekræftelse og reminder før kursusstart
  • Fakturering kan tilknyttes kundens Solar-konto

Solar Skolen har en plan

I Solar Skolen arbejder vi med en målsætning om at være med til at ”fremtidssikre installationsbranchen”, sagt med andre ord – skabe den moderne håndværker. Det betyder, at vi ikke alene involverer os i dialogen om at udvikle de tekniske kompetencer, men også være en aktiv del af forretningsudviklen i virksomhederne. Derfor er vores uddannelsesprogram opbygget af både tekniske og merkantile uddannelser, som kan tilsikre det rette kompetenceløft i virksomhederne.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search