Klima, Energi & Ventilation

Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Filter by Custom Post Type
Filter by Kategorier
Klima, Energi & Ventilation

VE-godkendelsesordning

Som VE-godkendt installatør- eller montørvirksomhed har du papir på, at du kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet.

VE-godkendelsesordningen er for de installatør- og montørvirksomheder, som er blandt de bedste til at installere små vedvarende energianlæg som varmepumper, solceller, solvarme samt biomassekedler og -ovne. Der er tale om en ordning, der viser, at din virksomhed har dokumenterede kompetencer til at installere VE-anlæg korrekt, så kunden kan få det største udbytte af sin VE-installation.

Læs mere om ordningen via linket her

Valgfag på energiteknolog

Med en akademiuddannelse som Energiteknolog bliver du i stand til at projektere og rådgive om energioptimering af bygningers klimaskærme, distributionssystemer og energikilder ud fra hensyn til miljø og energiforbrug.

Når du er færdig med uddannelsen, vil du typisk arbejde på tværs af konstruktions- og installationsområderne enten som selvstændig, som ansat i en installationsvirksomhed eller som rådgiver i en produktionsvirksomhed eller hos (under)leverandører af bygningsinstallationer og anlæg.

NYT VÆKSTOMRÅDE?

AU I SOLCELLE
Ønsker du en certificering som VE-installatør for varmepumper, så du kan installere vedvarende energianlæg med høj kvalitet.
Varmepumper -VE
Installatørcertifikat
Bliv opdateret indenfor gældende lovgivning, og få kendskab til installation og montage at ladestandere.
NYHED
Er du opdateret på, hvordan du arbejder med driv, - og kølemidler?
KMO certifikat

Start typing and press Enter to search